Drie studenten in gesprek lopen over gang

Welke hbo-opleiding past bij mij?

Ontdek waar je goed in bent en welke studie het best bij jou past.

Pas als je goed weet waar je energie van krijgt, kun je een studie en beroep kiezen die echt bij jou passen. Onze formule voor het kiezen van een hbo-studie? Ontdek, verzamel en check. Dat klinkt gemakkelijk, maar het kost tijd om te ontdekken wat jouw talenten zijn, waar je passie ligt en welke studie daar echt bij past. We starten graag samen met jou je zoektocht.

Ontdek waar je goed in bent en welke studie het beste bij jou past.Verzamel studie- en beroepsinformatie binnen het hbo die aansluit bij jouw talent en passie.Check of je de juiste keuze hebt gemaakt

Onderweg hulp nodig?

Heb je onderweg hulp nodig? Lukt het je niet om een keuze te maken of heb je nog vragen over je studiekeuze? Neem contact op met het studiesuccescentrum van Almere. Onze loopbaancoaches helpen je graag verder. Mail je vragen naar ssc-almere@windesheim.nl.

Je kunt ook een studiekeuzetest doen. Je krijgt na het maken van de test een mooi overzicht met opleidingen die passen bij jouw interesses. En als je echt wilt ervaren en ontdekken hoe het is om te studeren, kom dan een dag proefstuderen of meelopen!