Studenten samen in beeld aan het kletsen

Interessegebieden

Windesheim in Almere heeft alle hbo-opleidingen verdeeld in vier interessegebieden. Dit helpt je om makkelijker een opleiding te kiezen.

Lees alles over onze hbo-opleidingen om te kiezen welke studie het best bij jou past!

Kies hieronder jouw interessegebied en bekijk de informatie over de opleidingen die binnen dat interessegebied vallen:

Bewegen en Sport in Almere
Economie, Management en Recht in Almere
Gezondheid en Welzijn in Almere
Journalistiek en Communicatie in Almere
Onderwijs in Almere
Techniek en ICT in Almere

Informatie per opleiding

Meer weten over een opleiding? Kijk dan bij de opleiding van jouw keuze voor meer informatie. Op elke opleidingspagina kun je ook onze opleidingsflyer aanvragen of je opgeven voor een dag proefstuderen. Daarnaast vind je er verhalen van studenten die al een opleiding volgen bij Windesheim in Almere en kun je er de infographic Studie in Cijfers bekijken met objectieve studiekeuzeinformatie, bijvoorbeeld over wat studenten van de opleiding vinden en wat je kansen zijn op een baan.

Bekijk de lijst met alle voltijdopleidingen in Almere

Maak kennis met Windesheim in Almere!

Wil je kennismaken met ons en onze hogeschool in het centrum van Almere? Kom dan naar een open dag, meld je aan voor een dag proefstuderen of meelopen of doe mee aan een van onze andere voorlichtingsactiviteiten. Of volg ons op Instagram of Facebook!

Lees meer over onze voorlichtingsactiviteiten in Almere

Doe de studiekeuzetest

Heb je eerst nog wat meer hulp nodig om te bepalen in welk interessegebied jij het best een opleiding kunt vinden? Doe dan de studiekeuzetest. Het resultaat is een lijst met opleidingen die volgens de test bij je passen. Kijk daarna bij welke interessegebieden je kunt zoeken. Zo kom je ook verder met je eigen studiekeuze!

Maak de studiekeuzetest