Studiekeuze Windesheim Flevoland

Interessegebieden

Windesheim Flevoland heeft alle hbo-opleidingen verdeeld in vier interessegebieden. Dit helpt je om makkelijker een opleiding te kiezen.

Lees alles over onze hbo-opleidingen om te kiezen welke studie het beste bij jou past!

Kies hieronder jouw interessegebied en bekijk de informatie over de opleidingen die binnen dat interessegebied vallen:

Business, Management en Recht
Onderwijs
Techniek en ICT
Welzijn en Gezondheid

Informatie per opleiding

Meer weten over een opleiding? Kijk dan bij de opleiding van jouw keuze voor meer informatie. Op elke opleidingspagina kun je ook onze brochure aanvragen of je opgeven voor een dag proefstuderen. Daarnaast vind je er verhalen van studenten die al een opleiding volgen bij Windesheim Flevoland en kun je er de infographic Studie in cijfers bekijken met objectieve studiekeuzeinformatie, bijvoorbeeld over wat studenten van de opleiding vinden en wat je kansen zijn op een baan.

Bekijk de lijst met al onze opleidingen

Maak kennis met Windesheim Flevoland!

Wil je kennismaken met ons en onze hogeschool in het centrum van Almere? Kom dan naar een open dag, meld je aan voor een dag proefstuderen of doe mee aan één van onze andere voorlichtingsactiviteiten. Of volg ons op Instagram of Facebook!

Lees meer over onze voorlichtingsactiviteiten

Doe de studiekeuzetest

Heb je eerst nog wat meer hulp nodig om te bepalen in welk interessegebied jij het beste een opleiding kunt vinden? Doe dan de studiekeuzetest. Het resultaat is een lijst met opleidingen die bij je passen. Kijk daarna bij welke interessegebieden je kunt zoeken. Zo kom je ook verder met je studiekeuze!

Maak de studiekeuzetest