Windesheim Flevoland almere studeren open dag hbo associate degree

Open dag op zaterdag 26 januari

Wil jij weten welke studie het best bij je past? Bezoek dan op zaterdag 26 januari 2019 de open dag van Windesheim Flevoland.

Meld je hier aan voor de open dag van 26 januari 2019

Wanneer: zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 uur tot 14.30 uur.
Waar: Hospitaaldreef 5 in Almere.

Wanneer je naar de open dag komt, is het belangrijk dat je je eerst aanmeldt. Je ontvangt dan per e-mail jouw toegangsbewijs. Die print je uit en neem je mee. Zo hoef je bij binnenkomst niet in de rij te staan. Een aantal dagen voor de open dag ontvang je een mailtje met het programma.

Maak kennis met onze hogeschool, onze 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon bijvoorbeeld een voorlichtingsronde bij, volg de workshops Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meet & Greet

Wil je graag het gesprek aangaan met onze studenten tijdens een lunch? In de kantine hebben we een hoek gereserveerd waar jij hun het hemd van het lijf kunt vragen. Kom daarom op de open dag ook naar onze Meet & Greet. Onze enthousiaste studenten delen dan tijdens een gratis lunch hun ervaringen graag met jou. Zij kunnen je verder helpen bij het bepalen van je studiekeuze en beantwoorden graag al je vragen. Dus lunch vooral met ons mee, nadat je je hiervoor apart hebt aangemeld!

Meet & Greet

Liever op een ander moment? Bekijk hier alle open dagen voor schooljaar 2018-2019.

Wil je je op de open dag meteen inschrijven voor een opleiding van Windesheim Flevoland? Neem dan je DigiD mee.