Hbo-opleiding Teachers College Windesheim in Almere

Kom proefstuderen of meelopen

Zit je in het examenjaar en heb je een studie gevonden die bij je past, of misschien zelfs meerdere? Meld je dan aan voor proefstuderen en/of meelopen en ervaar hoe het is om écht te studeren.

Meelopen?

Wil je een dagje meelopen met een van onze studenten in Almere? Dat kan bij de opleidingen Communicatie en HBO-ICT. Informatie over de meeloopdag lees je hier

Proefstuderen, wat ga ik doen?

Bij proefstuderen volg je samen met andere studiekiezers een speciaal georganiseerd programma bij Windesheim in Almere. Proefstuderen verschilt per opleiding. Het varieert van het volgen van colleges, praten met docenten, meelopen met een student tot aan het maken van een opdracht. Je kunt in ieder geval direct al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de opleiding biedt wat jij verwacht.

Proefstuderen kan op 11 december 2019. Je kunt je nog niet aanmelden, maar we sturen je graag een e-mail wanneer dit wel kan. 

Houd mij op de hoogte van proefstuderen

Je kunt bij Windesheim in Almere bij vrijwel alle opleidingen proefstuderen. 

Wil je komen proefstuderen, maar heb je zelf les? Geen probleem. Hiervoor krijg je vrij van de middelbare school. Geef aan jouw school wel door wanneer je proefstudeert.