Man die aan het bellen is

Blended learning bij Windesheim in Almere

Een hbo-opleiding volgen via Blended learning? Dat is vooral geschikt als je naast andere werkzaamheden of een gezin een bacheloropleiding wilt volgen.

Blended learning is een vorm van afstandsleren waarbij je als student verschillende onderwijsmodulen online volgt. Voor praktische vakken en werkcolleges kom je één dag per week naar de hogeschool. De overige dagen vul je in met zelfstudie via een elektronische leeromgeving. Deze vorm van onderwijs is ook geschikt als je een professional bent en je naast je baan een hbo-opleiding wilt volgen.

Studenten logopedie oefenen met hun stemLogopedie Blended learning

Specialist worden in taal-, spraak-, stem-, slik- en gehoorproblemen? Dat is de kern van de opleiding Logopedie bij Windesheim in Almere. Je leert hoe je zorg biedt, training geeft en adviseert bij het ontwikkelen, onderhouden of herstellen van de taal, spraak, de stem en bij het slikken. Je gaat al snel aan de slag in de praktijk.  
Ga naar de opleiding

Flexibel

Een Blended learning-opleiding volgen is best pittig en je hebt veel discipline nodig, want een Blended learning-opleiding heeft dezelfde inhoud en omvang als de ‘gewone’ voltijdopleiding met een studieduur van 4 jaar en 240 EC (60 EC per jaar). Het grote voordeel is dat je je studie heel flexibel kunt inrichten! Na je aanmelding via Studielink volgt een toelatingsgesprek waarin je kunt aangeven de voltijdsvariant Blended learning te willen volgen. De opleiding adviseert of deze variant goed past. Hierover lees je meer op de opleidingspagina.

Kennismaken

Wil je weten hoe het is om bij Windesheim in Almere te studeren? Bezoek een open avond of stel ons je vragen.