Volwassene voor een digitaal scherm

Deeltijd en duaal

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Volg een post-hbo-, deeltijd-, Blended learning- of duale opleiding voor ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.

De opleidingen van Windesheim in Almere bieden alle bagage om die stap te maken. Kennis, vaardigheden en ervaring zijn slim met elkaar verweven. Dat maakt het mogelijk de opleiding met andere verplichtingen te combineren. Hieronder vind je het overzicht van onze post-hbo-, deeltijd-, duale en Blended-learning-opleidingen én Associate degrees in deeltijd.

Onderwijs

 • Heb je ambities om het onderwijs op jouw school of instelling te verbeteren? Dan is de master Learning and Innovation (ofwel master Leren en Innoveren) van Windesheim in Zwolle interessant voor je.

  Ga naar de opleiding

Techniek en ICT

 • Weten hoe je naast je baan in de bouw doorgroeit in dat vak? Kies Bouwkunde duaal. Theorie en praktijk zijn in deze duale bacheloropleiding bij Windesheim in Almere goed op elkaar afgestemd.

  Ga naar de opleiding

Gezondheid en Welzijn

 • De opleiding Logopedie wordt ook aangeboden via Blended learning bij Windesheim in Almere: een bijzondere vorm van afstandsleren, waarbij je een deel van het onderwijs online volgt en een deel op de hogeschool.

  Ga naar de opleiding
 • Wil je werken als allround sociaal werker met specialistische kennis? In de opleiding Social Work in deeltijd bij Windesheim in Almere doe je hiervoor de juiste bagage op.

  Ga naar de opleiding

Post-hbo-opleiding

 • Wil jij de betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers binnen jouw organisatie vergroten? De post-hbo opleiding Werkgelukdeskundige biedt je veel praktijkgericht inzicht en een theoretische basis over werkgeluk.

  Ga naar de opleiding