Header Ad Bouwkunde duaal

Bouwkunde Associate degree duaal bij Windesheim in Almere

In de 2-jarige Associate degree Bouwkunde bij Windesheim in Almere combineer je werken en leren. Zo leer je in 2 jaar hoe je alle aspecten van een complex bouwproject onder de knie krijgt.

Ad Bouwkunde in het kort

Heb je al ervaring, maar wil je verder leren? In de Ad Bouwkunde vergroot je je kennis over onder andere projectmanagement, duurzaam bouwen, materiaalkeuze en marketing. Wat je op school leert, pas je dus al meteen toe in de dagelijkse praktijk. 

Lees meer over de Ad Bouwkunde

Ad Bouwkunde in beeld


We lopen voorop met BIM

De opleiding Ad Bouwkunde bij Windesheim in Almere loopt voorop met het maken van 3D-modellen. Je leert hoe je deze kunt maken via de BIM-manier (Bouw Informatie Model/Management). Je kunt dit als duale student meteen in de praktijk inzetten.

Lees meer over BIM in de Ad

Open dag

Bij de Ad Bouwkunde is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Je toekomst als Ad Bouwkundige

We bereiden je in deze Ad voor op functies in de uitvoerende bouw. Denk aan functies als werkvoorbereider, calculator, uitvoerder of projectleider. Je kunt bijvoorbeeld grote complexe bouwprojecten uitvoeren.

Wat kun je na deze opleiding?

Samenwerking BouwTalent

Om de duale Ad Bouwkunde te kunnen volgen heb je een leerwerkplek nodig. Je kunt deze zelf regelen, maar BouwTalent kan je hier ook goed bij helpen. BouwTalent heeft veel contacten in de bouwsector.

Lees meer over leerwerkplekken