Header Bouwkunde duaal

Bouwkunde duaal bij Windesheim in Almere

Werk je in de bouw en wil je doorgroeien in dit vak? Kies Bouwkunde duaal. Theorie en praktijk zijn in deze duale bacheloropleiding bij Windesheim in Almere goed op elkaar afgestemd.

Bouwkunde duaal in het kort

Je combineert je werk met je studie. Wat je leert over onder andere duurzaam bouwen en projectmanagement kun je meteen in de praktijk toepassen. Na het tweede jaar van de opleiding kies je een specialisatie.

Lees meer over Bouwkunde duaal

We lopen voorop met BIM

De duale bacheloropleiding Bouwkunde bij Windesheim in Almere loopt voorop met het maken van 3D-modellen. Je leert hoe je deze kunt maken via de BIM-manier (Bouw Informatie Model/Management).

Lees meer over BIM

BouwTalent

Om de duale opleiding Bouwkunde te kunnen volgen heb je een leerwerkplek nodig. Je kunt deze zelf regelen, maar BouwTalent kan je helpen als je eerst start met het 2-jarige traject van Ad Bouwkunde.

Lees meer over leerwerkplekken

Open dag

Maak kennis met de duale opleiding Bouwkunde, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij en stel al je vragen aan onze docenten en studenten.

Meld je nu aan

Lestijden en studielast

De combinatie opleiding en werk is pittig en intensief. Voordeel: theorie en praktijk zijn met elkaar verweven. Je gaat 3 dagen per week aan het werk en hebt 2 dagen per week les op de hogeschool.

Lees meer over lestijden

Jouw toekomst als bouwkundige

Met de titel Bachelor of Built Environment kun je na het afronden van de duale bacheloropleiding Bouwkunde aan de slag in verschillende hbo-functies, zoals technisch tekenaar, constructeur en projectleider.

Wat kun je na deze opleiding?