Header Bouwkunde duaal

Bouwkunde duaal Voorlichting

Wil je meer weten over de duale opleiding Bouwkunde bij Windesheim in Almere? Lees hier hoe je je kunt laten informeren.

Kom naar de open dag

Op een open dag kun je niet alleen met de duale opleiding Bouwkunde kennismaken, maar ook met de voltijdopleidingen die we aanbieden. Je kunt een voorlichting bezoeken, met studenten en docenten praten en ook diverse workshops volgen.

Kom naar de open dag

Ontvang de opleidingsflyer

Wil je meer informatie over deze opleiding? Vraag dan de opleidingsflyer aan. Deze ontvang je als pdf in je mailbox. Hierin staat meer informatie over de opbouw van de opleiding, het leerwerkbedrijf en de toelatingseisen. 

Vraag de opleidingsflyer aan

Proefstuderen? Ja, dat kan!

Wil je met Bouwkunde kennismaken voordat je je definitieve studiekeuze maakt? Kom een keer proefstuderen. Je volgt colleges, loopt mee met een student en kunt vragen stellen. Je volgt dit programma samen met andere toekomstige studenten.

Kom proefstuderen

Ontvang de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte. We informeren je via de nieuwsbrief over onze open avonden, nieuwe opleidingen, congressen, debatten en andere events die Windesheim in zowel Almere als Zwolle organiseert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je vragen over deze studie?

Stel ze dan vooral aan het Windesheim Informatiecentrum, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Vul ons contactformulier in of bel 0900 - 8899. Appen? Dat kan ook: Logo Whatsapp 06 - 514 232 56.

Stel je vragen

Hoe financier ik de opleiding?

Er zijn diverse mogelijkheden om je hbo-opleiding bij Windesheim Flevoland te financieren. Denk aan een subsidie of een bijdrage van je werkgever. Wij hebben de opties voor jou op een rij gezet.

Bekijk financieringsopties