Hedaer Logopedie Blended learning

Logopedie Blended learning bij Windesheim in Almere

Wil je specialist worden in taal-, spraak-, stem-, slik- en gehoorproblemen? Heb je al werkervaring en wil je zelfstandig studeren? Kies voor Logopedie via Blended learning bij Windesheim in Almere.

Logopedie in het kort

Je krijgt in de opleiding Logopedie vakken over onder andere taal, spraak, gedragsleer en anatomie. Je leert hoe je testen afneemt en interpreteert, behandelplannen opstelt en hoe je cliënten coacht.

Lees meer over Logopedie

Wat is Blended learning?

Dit is leren op afstand. Thuis krijg je onderwijs via onze digitale leeromgeving en studeer je zelfstandig. Voor begeleiding en praktische vakken kom je een dag per week naar de hogeschool in Almere.

Lees meer over Blended learning

Eigen opleidingspraktijk

Bij Windesheim in Almere hebben we een eigen opleidingspraktijk Logopedie. Vanaf het tweede jaar van de opleiding Logopedie in de Blended-learning-variant kun je daar stage lopen en ervaring opdoen.

Lees meer over leren in de praktijk

Open avond

Maak kennis met de bacheloropleiding Logopedie in de Blended learning-variant, onze hogeschool en andere deeltijd- en duale Ad- en hbo-bacheloropleidingen. Tijdens deze avond kun je al je vragen direct stellen aan onze docenten.

Kom naar de open avond

Lestijden en studielast

Logopedie Blended learning is een opleiding met een studieduur van 4 jaar, waarin je 240 ECTS (studiepunten) moet halen, ofwel 60 ECTS per jaar. Om dat te halen moet je rekenen op eenzelfde studielast als een voltijdstudent. Je hebt les op de donderdag.

Lees meer over lestijden

Jouw toekomst als logopedist

Als logopedist werk je met heel jonge kinderen, jongeren en volwassenen. Je werkt bijvoorbeeld in een logopediepraktijk, een instelling voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, als stemtherapeut of je gaat aan de slag in een ziekenhuis.

Wat kun je na deze opleiding?