windesheim flevoland werk en studie deeltijd duaal cursus

Master Educational Needs en Master Learning and Innovation

Je kunt de volledige master Educational Needs in Almere volgen. De master Learning and Innovation volg je in Zwolle.

Master Educational Needs

Wil je je in de dynamische en snel veranderende onderwijscontext verder ontwikkelen als professional in gepersonaliseerd, flexibel en passend onderwijs? Kies dan een leerroute of een module van de master Educational Needs. Deze master biedt kleinschalig en intensief onderwijs om jouw ontwikkeling tot onderwijsexpert te bevorderen.

Meer over de master EN

Master Learning and Innovation

Heb je ambities om het onderwijs op jouw school of instelling te verbeteren? Dan is de master Learning and Innovation interessant voor je. De master is bedoeld voor excellente leraren in het po, so, vo, mbo en hbo. Na het succesvol afronden van de master kun je een voortrekkersrol vervullen bij het in gang zetten op jouw school van duurzame onderwijsvernieuwingen.

Meer over de master MLI

Losse modulen van de master EN

Wil je (nog) niet de volledige master Educational Needs volgen, maar wil je wel jouw kennis verbreden door een of meerdere losse modulen te volgen? Dat kan. Door het volgen van losse modulen van de master Educational Needs verbreed je jouw kennis en kun je eventueel later alsnog de gehele master voltooien en vrijstelling aanvragen voor de behaalde modulen.

Meer over losse modulen