Comakership stages praktijkopdrachten

Partners

Hogeschool Windesheim in Almere biedt in samenwerking met de Erasmus Universiteit en het HappinessBureau de opleiding Werkgelukdeskundige aan.

EHERO/Erasmus Universiteit
EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organization) is het multidisciplinaire kennis- en onderzoeksinstituut op het gebied van geluk, onderdeel van de Erasmus School of Economics, Erasmus Universiteit Rotterdam. EHERO heeft als purpose om bij te dragen aan een groter geluk voor een groter aantal mensen. Geluk wordt daarbij opgevat als levensvoldoening en kwaliteit van leven. Naast het ontwikkelen van kennis door fundamenteel onderzoek over de determinanten en resultaten van geluk richt EHERO zich op de verspreiding van kennis over geluk door toegepast onderzoek, congressen, workshops, advies en executive opleidingsprogramma’s. EHERO is bovendien de thuisbasis van de World Database of Happiness en van de Gelukswijzer. EHERO onderneemt deze activiteiten om mensen en organisaties, zowel overheden, bedrijven als (semi)publieke instellingen in staat te stellen beter geïnformeerde keuzes te maken. Zie voor meer informatie www.ehero.nl.

HappinessBureau
Gea Peper heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring op het gebied van management consulting en HR en werkte o.a. voor Accenture, Deloitte, De Nederlandsche Bank en de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten. Ze is oprichter van het HappinessBureau dat als doel heeft organisaties (nog) succesvoller te maken door het geluk van werknemers te vergroten. Ze doet dit in en buiten Nederland door middel van het geven van advies, training, het doen van onderzoek, publiceren van artikelen en boeken, het geven van presentaties en het organiseren van events en workshops over gelukkig werken. Organisaties waar zij gelukkig werken heeft geïntroduceerd zijn o.a. Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht, ABN AMRO, Vitens, Ashland, ManpowerGroup, Provincie Gelderland, DSM, Raad voor de Rechtspraak, Gemeente Stichtse Vecht, DDL Groep en ABC Alliantie. In 2018 is haar boek uitgekomen over het creëren van de beste Employee Experience en gelukkige organisaties.