Studeren aan Windesheim in Almere

Social Work deeltijd bij Windesheim in Almere

Wil je werken als allround sociaal werker met specialistische kennis? In de opleiding Social Work in deeltijd bij Windesheim in Almere doe je hiervoor de juiste bagage op.

Social Work in het kort

Als sociaal werker laat je individuen en groepen binnen onze samenleving beter tot hun recht komen. Je helpt en begeleidt mensen in hun omgang met levensvragen en draagt bij aan hun welzijn.

Lees meer over Social Work

Profiel sociaal werker

Je wordt in deze studie opgeleid tot allround sociaal werker met een specialisatie in Welzijn & Samenleving of Jeugd of Zorg. Een verdere specialisatie tot jeugd- en gezinsprofessional of ggz-agoog is mogelijk.

Lees meer over de specialisaties

Modulair en flexibel

Social Work is een modulair opgebouwde flexibele hbo-deeltijdopleiding die jou als professional veel ruimte biedt. Je kiest zelf welke leeractiviteiten je inzet en voor welke vorm van toetsing voor een module je kiest.

Meer over de modulaire opzet

Online voorlichting

Maak kennis met de deeltijdopleiding Social Work, onze hogeschool en andere deeltijd-, duale en Blended learning-opleidingen. Tijdens de online voorlichting kun je al je vragen stellen aan onze docenten.

Kom naar de online voorlichting

Lestijden en studielast

De deeltijdopleiding Social Work van Windesheim in Almere is zo opgezet dat je werk en studie goed kunt combineren. De lesdag is op maandag of vrijdag in Almere, afhankelijk van de module die je volgt.

Lees meer over lestijden

Jouw toekomst

Je gaat bijvoorbeeld jongeren coachen naar werk of je adviseert een gezin bij schulden, opvoedings-of relatieproblemen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook het aanspreekpunt voor hangjongeren in een woonwijk worden.

Wat kun je na deze opleiding?