Man die naar je lacht

Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management bij Windesheim in Almere

Wil je de bedrijfsprocessen, kwaliteit en efficiency in jouw organisatie verhogen? Dan is deze post-hbo-opleiding bij Windesheim in Almere geschikt voor jou.

In het kort

In deze post-hbo-opleiding staan kwaliteits- en procesmanagement en Lean Six Sigma centraal en wordt er een verbinding gelegd met het tot stand brengen van gewenste veranderingen in organisaties.

Meer over de post-hbo-opleiding

Modulair opgebouwd

De totale opleiding bestaat uit drie modulen: Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement en Lean Six Sigma. De opleiding is modulair van opzet. De modulen kun je ook los en onafhankelijk van elkaar volgen. 

Lees meer over de modulen

Studielast

Een module uit deze opleiding bestaat uit 16 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 22 weken. Kies je ervoor om de gehele post-hbo-opleiding te volgen, dan duurt het traject ongeveer anderhalf jaar.

Meer over praktische zaken

Incompany

De post-hbo-opleiding Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management bieden we in Almere als incompany-traject aan. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden, neem contact met ons op.

Meer informatie

Onze experts

Wij vinden het belangrijk dat theorie op jouw praktijk aansluit. Onze vraaggestuurde lesmethode en praktijkopdrachten dragen hieraan bij, net als de ruime praktijkervaring en deskundigheid van onze docenten.

Lees meer over praktijkervaring

Student aan het woord

Angel Pelaez Heijnis: 'Weer in de schoolbanken zitten, was even wennen. Belangrijkste wat ik heb geleerd, is hoe je omgaat met weerstand en mensen meeneemt in veranderingsprocessen.'

Lees het verhaal van Angel