Windesheim in Almere werk en studie deeltijd duaal cursus

Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management bij Windesheim in Almere

Wil je de bedrijfsprocessen, kwaliteit en efficiency in jouw organisatie verhogen? Dan is deze post-hbo-opleiding bij Windesheim in Almere geschikt voor jou.

In het kort

In deze post-hbo-opleiding staan kwaliteits- en procesmanagement en Lean Six Sigma centraal en wordt er een verbinding gelegd met het tot stand brengen van gewenste veranderingen in organisaties.

Meer over de post-hbo-opleiding

Modulair opgebouwd

De totale opleiding bestaat uit drie modulen: Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement en Lean Six Sigma. De opleiding is modulair van opzet. De modulen kun je ook los en onafhankelijk van elkaar volgen. 

Lees meer over de modulen

Lestijden en studielast

Een module bestaat uit 16 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 22 weken. Kies je voor de hele opleiding dan duurt dit circa anderhalf jaar. De colleges zijn op donderdag van 18.30 - 21.30 uur.

Meer over praktische zaken

Open avond

Maak kennis met deze post-hbo-opleiding, onze hogeschool en andere deeltijd-, duale en Blended learning-opleidingen. Tijdens de open avond kun je al je vragen stellen aan onze docenten.

Kom naar de open avond

Inschrijven

De post-hbo is bedoeld voor professionals die zich willen verdiepen in de thema's kwaliteitsmanagement, procesmanagement of in Lean Six Sigma. Inschrijven kan via Windesheim.nl; kies voor locatie Almere.

Schrijf je in voor de post-hbo

Student aan het woord

Angel Pelaez Heijnis: 'Weer in de schoolbanken zitten, was even wennen. Belangrijkste wat ik heb geleerd, is hoe je omgaat met weerstand en mensen meeneemt in veranderingsprocessen.'

Lees het verhaal van Angel