windesheim flevoland werk en studie deeltijd duaal cursus

Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management bij Windesheim Flevoland

Wil je de bedrijfsprocessen, kwaliteit en efficiency in jouw organisatie verhogen? Dan is deze post-hbo-opleiding geschikt voor jou.

In het kort

In deze post-hbo-opleiding staan kwaliteits- en procesmanagement en Lean Six Sigma centraal en wordt er een verbinding gelegd met het tot stand brengen van gewenste veranderingen. Bijvoorbeeld hoe je de klanttevredenheid verhoogt, werkt met een goed kwaliteitsmanagementsysteem en bedrijfsprocessen optimaliseert.

Meer over de post-hbo-opleiding

Modulair opgebouwd

De totale opleiding bestaat uit drie modulen: Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement en Lean Six Sigma. De opleiding is modulair van opzet. Dit betekent dat je de modulen los van elkaar, in verschillende volgorde kunt doorlopen. Het is, naast het volgen van de gehele opleiding, ook mogelijk om één of twee modulen te volgen.

Lees meer over de modulen

Lestijden en studielast

Eén module bestaat uit 16 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 22 weken. Volg je twee modulen dan duurt dit 42 weken met 25 bijeenkomsten, doorlooptijd 1 jaar. Kies je voor de hele opleiding dan duurt dit circa anderhalf jaar. De colleges vinden op donderdag van 18.30 - 21.30 uur plaats op Windesheim Flevoland in Almere.

Meer over praktische zaken

Inschrijven

De post-hbo is bedoeld voor professionals die zich willen verdiepen in de thema's kwaliteitsmanagement, procesmanagement of in Lean Six Sigma. Schrijf je in via de website van Windesheim Zwolle en kies in het formulier voor locatie Almere.

Schrijf je in voor de post-hbo

Meer informatie

Interesse en wil jij graag meer weten over onze post-hbo-opleiding Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management en wil je kennismaken met hogeschool Windesheim Flevoland en met jouw trainers? Kom dan naar een open avond.

Kom naar de open avond

Snel op de hogeschool

Je kunt Windesheim Flevoland goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf NS-station Almere Centrum is het nog geen 10 minuten lopen naar de hogeschool. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Meer over de locatie