windesheim flevoland werk en studie deeltijd duaal cursus

Verpleegkunde deeltijd bij Windesheim Flevoland

Wil jij als verpleegkundige op bachelorniveau de zorg van morgen inrichten? Kies dan voor de flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde.

Verpleegkunde in het kort

Tijdens de hbo-opleiding Verpleegkunde leer je werken vanuit diverse rollen en hoe je als verpleegkundige je denken en handelen onderbouwt. Je leert overstijgend denken en innovatieve methodes ontwikkelen en toepassen. Samen met je medestudenten leer je zo de zorg van morgen in te richten.

Lees meer over Verpleegkunde

Samen met het sociale domein

We zien in de praktijk dat de werkvelden zorg en welzijn steeds meer samenwerken en ook steeds dichter naar elkaar toe groeien. Tijdens de opleiding bieden we daarom interdisciplinaire leeractiviteiten aan en werk je zo mogelijk samen met studenten uit het sociale domein.

Meer over samenwerkingsverbanden

Modulair en flexibel

De deeltijdopleiding Verpleegkunde van Windesheim Flevoland is een modulair opgebouwde flexibele studie. Je kiest zelf welke leeractiviteiten je inzet en voor welke vorm van toetsing je kiest. Zo heb je zelf de regie over je opleidingstraject en sluiten wij aan bij de wensen van de arbeidsmarkt.

Meer over de modulaire opzet

Lestijden en studielast

Afhankelijk van jouw leerstijl en voorkeuren kun je het accent leggen op lessen en begeleiding op Windesheim, online leren of leren op de werkplek. De lessen zijn op vrijdag. Voor de lesdag, het uitvoeren van opdrachten en zelfstudie moet je uitgaan van gemiddeld 20 uur per week.

Lees meer over lestijden

Je toekomst als verpleegkundige

Na deze opleiding ben je in staat om naar ontwikkelingen in de (patiënten)zorg te kijken die verder reiken dan verpleegkundige handelingen alleen en je beschikt na de studie over onderzoeksvaardigheden op hbo-niveau. De doorgroeimogelijkheden in jouw vakgebied zijn hierdoor ook groter.

Wat kun je na deze opleiding?

'Investering in mijzelf'

Carla Haneman werkt als coördinerend verpleegkundige binnen een palliatieve unit van een verpleeghuis en ziet deze studie als een investering in haarzelf: 'Ik heb in Windesheim de partner gevonden die mij opleidt tot de goede hbo-verpleegkundige die ik ambieer te zijn.'

Lees Carla's ervaringen