Windesheim in Almere werk en studie deeltijd duaal cursus

Verpleegkunde deeltijd bij Windesheim in Almere

Wil jij als verpleegkundige op bachelorniveau de zorg van morgen inrichten? Kies dan voor de flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde bij Windesheim in Almere.

Verpleegkunde in het kort

Je leert hoe je vanuit diverse rollen werkt en hoe je als verpleegkundige je denken en handelen onderbouwt. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen en toepassen van innovatieve methodes.

Lees meer over Verpleegkunde

Samen met het sociale domein

We zien in de praktijk dat de werkvelden zorg en welzijn steeds meer samenwerken en ook steeds dichter naar elkaar toe groeien. Tijdens de opleiding werk je soms samen met studenten uit het sociale domein.

Meer over samenwerkingsverbanden

Modulair en flexibel

De deeltijdopleiding Verpleegkunde van Windesheim in Almere is een modulair opgebouwde flexibele studie. Je kiest zelf welke leeractiviteiten je inzet en voor welke vorm van toetsing je kiest.

Meer over de modulaire opzet

Online voorlichting

Maak kennis met Verpleegkunde in deeltijd, de Pabo en de Ad Pedagogisch Educatief Professional in deeltijd. Tijdens de online voorlichting kun je al je vragen stellen aan onze docenten en de sfeer proeven.

Kom naar de online voorlichting

Lestijden en studielast

Je hebt zelf de regie en daarmee je studielast in eigen hand. Houd naast een (on)betaalde baan in het werkveld van minstens 20 uur in de week rekening met een wekelijkse studielast van ca. 20 uur.

Lees meer over lestijden

Je toekomst als verpleegkundige

Als verpleegkundige op hbo-niveau ben je breed inzetbaar binnen de zorg en je bent in staat naar ontwikkelingen in de (patiënten)zorg te kijken die verder reiken dan verpleegkundige handelingen.

Wat kun je na deze opleiding?