Vrouw met rood haar die moet lachen

Inschrijven

Je hebt een opleiding of cursus gevonden en je wilt je inschrijven. Wij vertellen je graag hoe je dat doet.

Hoe schrijf je je in?

Wil je een bacheloropleiding of Associate degree volgen bij Windesheim in Almere en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden op het gebied van bijvoorbeeld vooropleiding en werkervaring en/of relevante leerwerplek? Schrijf je dan in via Studielink.

Lees meer over inschrijven

Collegegeld

Kies je voor een bachelor of Associate degree bij Windesheim? Dan betaal je elk jaar collegegeld. De hoogte van het wettelijke collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door het ministerie van OCW. Betalen doe je via een machtiging.

Bekijk de hoogte van je collegegeld

Hoe financier ik mijn studie?

Je hebt een studie gevonden, maar hoe financier je die? Er zijn mogelijkheden om je studie (deels) te bekostigen. Denk bijvoorbeeld aan subsidies die beschikbaar worden gesteld of aan je werkgever die wellicht jouw studie (deels) kan bekostigen.

Lees meer over financiering

Toelatingsonderzoek

Ben je 21 jaar of ouder en heb je geen mbo 4-, havo-, of vwo-diploma? Dan kun je deelnemen aan het 21+ toelatingsonderzoek. Naast een algemeen deel zijn er voor sommige opleidingen aanvullende toetsen.

Wat houdt het in?

Voorwaarden toelating

Met een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) mag je in principe een bacheloropleiding of Ad volgen. Deeltijdstudies stellen wel vaak eisen wat betreft leerwerkplek. Zie toelatingseisen van je opleiding.

Meer over toelatingseisen

Intakegesprek

Meld je je aan voor een bacheloropleiding of een Associate degree in deeltijd? Dan nodigen we je uit voor een intaketraject. We vinden het van belang dat de studie die je kiest bij jou en je persoonlijke situatie past.

Meer over intakegesprekken