Vrouw met rood haar die moet lachen

Intake 

Start je in september 2020 met een bacheloropleiding of een Associate degree? ? Bij Windesheim in Almere nodigen we je uit voor een intaketraject.

Intake

Meld je je aan voor een bacheloropleiding of een Associate degree in deeltijd? Dan nodigen we je uit voor een intaketraject.

We vinden het van belang dat de studie die je kiest bij jou en je persoonlijke situatie past. Starten met een opleiding betekent bijvoorbeeld vaak dat je werk, privéleven en een studie intensief gaat combineren. Het is goed vooraf stil te staan bij de impact. Ook moet er een match zijn tussen je opleidingsbehoefte en ons programma en is het van belang dat we wederzijdse verwachtingen met elkaar delen. Het gesprek steunt je bij het nemen van een bewust besluit over je start met de opleiding.

Hoe de intake werkt?

Wanneer je je via Studielink aanmeldt, ontvang je van ons een mail met een toelichting op het intaketraject. Vervolgens nemen wij contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek over onder meer je motivatie, studievaardigheden en werkervaring. Ook de mogelijkheid voor (aan te vragen) vrijstellingen komen aan bod en eventuele leemtes in je vakkennis. De intake geeft je een indicatie van je mogelijkheden en eventuele knel- of aandachtspunten om de opleiding succesvol te doorlopen. Het gesprek vormt de basis voor de overeenkomst die je samen aangaat over de invulling van de deeltijdopleiding die jij gaat volgen.

Kom je uit Bonaire, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao of Sint Maarten, dan vindt dit telefonisch plaats en/of via een digitaal medium.