windesheim flevoland werk en studie deeltijd duaal cursus

Opleidings- en cursusaanbod

Je kiest voor een post-hbo-opleiding of cursus omdat je verder wilt: je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Wij helpen je op weg naar ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.

De opleidingen van Windesheim Flevoland bieden alle bagage om die stap te maken. Kennis, vaardigheden en ervaring zijn slim met elkaar verweven. Dat maakt het mogelijk de opleiding met andere verplichtingen te combineren. Hieronder vind je het overzicht van onze cursussen, deeltijd en duale opleidingen en onze blended learning opleiding Logopedie.

Cursussen

  • Met de cursus online marketing krijg je meer inzicht in wat online marketing inhoudt en hoe je dit kunt inzetten voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Het kunnen schrijven van een online marketingplan en op de hoogte zijn van de werking van onder meer zoekmachinemarketing, contentmarketing, display advertising, en social media is daarmee de basis.

    Meer informatie

Deeltijd en duaal

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Volg een deeltijd- of duale opleiding voor ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.

Deeltijd

Duaal

Master

Associate Degree

Post-hbo-opleiding

Blended Learning

De opleiding Logopedie wordt ook aangeboden via Blended learning: een bijzondere vorm van afstandsleren, waarbij je een deel van het onderwijs online volgt en een deel op de hogeschool.
Meer over Logopedie Blended learning