Man die je aankijkt

Waar sta jij?

Ontwikkel jezelf en blijf op de hoogte van de laatste trends. Bij Windesheim in Almere bouw je aan kennis, voor jezelf en anderen, want jouw knowhow kun je straks met je omgeving kunt delen.

Opleidings- en cursusaanbod

Je kiest voor een Associate degree, een bachelor of master omdat je verder wilt: je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Wij helpen je op weg naar ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.

Bekijk het aanbod

Loopbaanadvies

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière, maar welke opleiding past daarbij? Een Ad, een bachelor of een master? En hoe studeer je naast je baan? Wij geven antwoord op de meest voorkomende vragen.

Lees meer over loopbaanadvies

Kies de studievorm die bij je past

Bij ons kun je uit diverse studievormen kiezen, die goed aansluiten bij waar je op dit moment staat en waar jij heen wilt. Voor welke vorm je ook kiest, onze opleidingen bieden alle bagage om een stap te maken.

Maak je keuze

Voorlichtingsevenementen

Gedurende het jaar vinden er verschillende voorlichtingsevenementen plaats bij Windesheim in Almere. Bezoek een open avond en maak persoonlijk kennis met ons deeltijd- en Blended learning-aanbod.

Meld je aan voor een evenement

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de opleidingen die Windesheim in Almere en Windesheim in Zwolle aanbieden voor de werkende professional.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Tips om te studeren naast je baan

Jetty de Groot voert als coördinator van een deeltijdpropedeuse intakegesprekken met de studenten die zich aanmelden voor een opleiding. Zij geeft vijf tips om studeren naast een baan tot een succes te maken.

Bekijk de adviezen