Waar sta jij?

Je wilt jezelf ontwikkelen, op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Je wilt kennis opdoen die je zelf direct kunt toepassen en die je kunt delen met anderen. Met je collega's, je werkgever of misschien met de regio waarin je woont of werkt. Met Windesheim bouw je aan kennis, voor jezelf, zodat je die met je omgeving kunt delen.

Opleidings- en cursusaanbod

Je kiest voor een post-hbo-opleiding of cursus omdat je verder wilt: je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Wij helpen je op weg naar ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.

Bekijk het aanbod

Loopbaanadvies

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière, maar welke cursus of opleiding past daarbij? Wij geven antwoord op de meest voorkomende vragen.

Lees meer over loopbaanadvies

Kies de studievorm die bij je past

Bij Windesheim Flevoland kun je kiezen uit diverse studievormen, die goed aansluiten bij waar je op dit moment staat en waar jij heen wilt.

Maak je keuze

Voorlichtingsevenementen

Gedurende het jaar vinden er verschillende voorlichtingsevenementen plaats bij Windesheim Flevoland.

Meld je aan voor een evenement

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de opleidingen die Windesheim aanbiedt voor de werkende professional.

Aanmelden nieuwsbrief professionals

Vijf tips om succesvol te studeren naast je baan

Jetty de Groot is coördinator van de propedeuse SPH deeltijd (domein Gezondheid en Welzijn in Zwolle) en voert intakegesprekken met de studenten die zich aanmelden voor de opleiding. Zij geeft vijf tips om studeren naast een baan tot een succes te maken.

Bekijk de adviezen