Werken bij Hogeschool Windesheim Flevoland in Almere

Word jij onze nieuwe collega bij Windesheim Flevoland?

Windesheim Flevoland groeit. We zoeken pioniers die samen met ons werken aan de ambitieuze doelstellingen van onze hogeschool in Flevoland.

Gedreven mensen die iets te vertellen hebben en een duidelijk beeld hebben van wat de praktijk van onze studenten vraagt. 

We zoeken ook geregeld mensen die het onderwijsproces kunnen ondersteunen, zoals managers, administratief medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten zoals ICT, Communicatie, Personeel en Organisatie, Financiën en Control en Vastgoed en Facilitair Bedrijf.

Past jouw profiel?

Voor een functie als hogeschooldocent kun je in aanmerking komen wanneer je een opleiding hebt afgerond op minimaal masterniveau. Je hebt een didactische bevoegdheid of je bent bereid deze te halen. Je bent ICT-vaardig en weet hiervan maximaal gebruik te maken in de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs. Daarnaast heb je een actief netwerk in Flevoland en/of binnen je vakgebied en heb je een duidelijke visie hoe je praktijkervaringen kunt integreren in de opleiding. Verder zal het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek een belangrijke plek innemen in het curriculum. Ook hieraan weet je een bijdrage te leveren. Ten slotte ben je nieuwsgierig, ambitieus en voel je je thuis in een organisatie in opbouw.

Kies jij voor een toekomst bij Windesheim Flevoland?
Houd onze website in de gaten voor de openstaande vacatures.