Drie studenten in beeld aan het overleggen

Wie zoeken we

Voor het ontwikkelen van onze groeiende hogeschool zijn mensen met lef nodig. We zoeken daarom medewerkers met ontwikkel- en/ of managementkwaliteiten die bijdragen aan onze ondernemende hogeschool in het stadshart van Almere.

Houd jij van een persoonlijke en innovatieve werkomgeving? Ben jij een pionier en een gedreven professional die iets te vertellen heeft en weet wat studenten en hun toekomstige werkgevers van ons vragen? Of je nu docent, onderzoeker, medewerker van een dienst of manager bent; bij Windesheim in Almere krijgt iedereen de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Docenten en/of professionals met (onderwijs)ervaring

Hogeschool Windesheim biedt ruimte voor docenten en professionals met (onderwijs)ervaring en een mastergraad om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied en onderwijsvaardigheden. Vanuit je ervaring in het werkveld en onze visie op onderwijs weet je onze studenten te boeien en te onderwijzen met inzet van nieuwe onderwijstechnieken. Daarnaast vervul je een rol in de ontwikkeling van het curriculum, het doen van praktijkgericht onderzoek en/of het opbouwen van het netwerk met het werkveld. Er zijn kaders op organisatieniveau maar daarbinnen is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De sfeer binnen de teams is informeel en toegankelijk. Wij bieden je de ruimte en de mogelijkheden te innoveren in je vakgebied en je (onderwijs)vaardigheden verder te ontwikkelen.

Paulien

Sonia

Andries

paulien van den burg Sonia Bagga HBO-Rechten Andries Kuipers Bouwkunde
'Het contact met de studenten; dat is  wat mijn baan zo leuk maakt.' 'Drie passies heb ik: het vak rechten, doceren en de studenten zelf.' 'Ik heb een enorme discipline. Dat probeer ik over te brengen op mijn studenten.'

 

Onderwijsondersteunend personeel

Daarnaast zoeken we geregeld mensen die het onderwijsproces kunnen ondersteunen, zoals managers, administratief medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten zoals ICT, Communicatie, Personeel en Organisatie, Financiën en Control en Vastgoed en Facilitair Bedrijf.

Kijk bij de openstaande vacatures welke mogelijkheden er op dit moment voor jou zijn.

 

Anitha

Moena

Sjano

Anita Kleiner Sjano medewerker Hogeschool Windesheim Flevoland
´De klant is koning!´ ´Studenten met een lach en een traan´ 'Een bijdrage leveren'