Drie studenten in beeld aan het overleggen

Medewerkers aan het woord

Zoek jij een persoonlijke en innovatieve werkomgeving? Ben jij een pionier en een gedreven professional die iets te vertellen heeft en weet wat studenten en hun toekomstige werkgevers van ons vragen? Of je nu docent, onderzoeker, medewerker van een dienst of manager bent; bij Windesheim in Almere krijgt iedereen de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Docenten en professionals met (onderwijs)ervaring

Hogeschool Windesheim biedt ruimte voor docenten en professionals met (onderwijs)ervaring en een mastergraad om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied en onderwijsvaardigheden. Vanuit je ervaring in het werkveld en onze visie op onderwijs, weet je onze studenten te onderwijzen met inzet van nieuwe onderwijstechnieken. Daarnaast vervul je een rol in de ontwikkeling van het curriculum, het doen van praktijkgericht onderzoek en/of het opbouwen van het netwerk met het werkveld. Er zijn kaders op organisatieniveau maar daarbinnen is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De sfeer binnen de teams is informeel en toegankelijk.

 

Paulien
Paulien, docent Pedagogiek
Lees haar verhaal
Sonia
Sonia, docent HBO - Rechten
Lees haar verhaal
Andries
Andries, docent Bouwkunde
Lees zijn verhaal
Nienke
Nienke, docent Engineering
Lees haar verhaal
Kria, docent Bouwkunde
Kria, docent Bouwkunde
Lees zijn verhaal
Jan
Jan, docent HBO-ICT
Lees zijn verhaal

Onderwijsondersteunend personeel

Daarnaast zoeken we geregeld mensen die het onderwijsproces ondersteunen, zoals managers, administratief medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten (ICT, Communicatie, P&O, Financiën & Control en Vastgoed & Facilitair).

Anitha
Anitha, receptioniste
Lees haar verhaal
Moena
Moena, medewerker Servicebalie
Lees zijn verhaal
Sjano
Sjano, medewerker Servicepunt/Toetscoördinator
Lees haar verhaal