Werken bij Hogeschool Windesheim Flevoland in Almere

Wie zoeken we

We zoeken gedreven mensen die weten wat de praktijk van studenten vraagt. Maar ook nieuwe collega’s die het onderwijsproces ondersteunen.

Docenten met onderwijservaring

Windesheim Flevoland biedt ruimte voor docenten met onderwijservaring en een mastergraad om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied en onderwijsvaardigheden. Vanuit je ervaring als docent en je visie op onderwijs weet je onze studenten te boeien en te onderwijzen met inzet van nieuwe onderwijstechnieken. Daarnaast kun je een rol vervullen in de ontwikkeling van het curriculum, het doen van praktijkgericht onderzoek en/of het opbouwen van het netwerk met het werkveld. Wij bieden je uiteraard de ruimte en de mogelijkheden je te verdiepen in je vakgebied en je (onderwijs)vaardigheden verder te ontwikkelen.

Paulien

paulien van den burg windesheim flevoland werken bij

'Het contact met de studente; dat is wat mijn baan zo leuk maakt.'


Sonia

Sonia Bagga HBO-Rechten Hogeschool Windesheim Flevoland

'Drie passies heb ik: het vak Rechten, doceren en de studenten zelf.'

Onderwijsondersteunend personeel

Daarnaast zoeken we geregeld mensen die het onderwijsproces kunnen ondersteunen, zoals managers, administratief medewerkers en medewerkers van de ondersteunende diensten zoals ICT, Communicatie, Personeel en Organisatie, Financiën en Control en Vastgoed en Facilitair Bedrijf.

Kijk bij de openstaande vacatures​ welke mogelijkheden er op dit moment voor jou zijn.

Anita


´De klant is koning!´

Moena

 
´Studenten komen bij mij met een lach en een traan´

Sjano

Sjano medewerker Hogeschool Windesheim Flevoland

'Een bijdrage leveren'