Drie studenten in beeld aan het overleggen

Windesheim in Almere als werkgever

Windesheim in Almere is een jonge hogeschool met ambitie. De komende vijftien jaar willen we groeien tot een instelling met zo’n vijfduizend studenten en een ruim onderwijsaanbod op het gebied van bachelor-, Associate degree- en deeltijdopleidingen.

Daarnaast geven onze lectoraten uitvoering aan de onderzoekbehoefte van de regio en het onderwijs. We zijn kleinschalig en persoonlijk; er is veel aandacht voor de student en goede studentbegeleiding. De praktijk staat centraal in het onderwijs (Comakership), hierdoor werken studenten tijdens hun opleiding al aan hun cv.

Voor het ontwikkelen van een groeiende organisatie zijn mensen met lef nodig. We zoeken daarom medewerkers met ontwikkel- en/ of managementkwaliteiten die bijdragen aan onze ondernemende hogeschool in het stadshart van Almere. Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is, de diversiteit en de levendige omgeving. Of je nu docent, onderzoeker, medewerker van een dienst of manager bent; bij Windesheim in Almere krijgt iedereen de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als hbo-instelling valt Windesheim onder de cao-hbo. Hierin zijn salaris en een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we medewerkers ook Windesheimspecifieke voorwaarden die we in overleg met vakbonden vaststellen.

Bekijk de voorwaarden

De organisatie

Meer dan 22.000 studenten, duizenden cursisten en ruim 2.000 medewerkers: hogeschool Windesheim (met vestigingen in Zwolle en Almere) is een van de grotere hbo-instellingen in Nederland. Onze missie is om actief bij te dragen aan een inclusieve en duurzame samenleving.

Kom meer te weten

Introductie nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers laten we graag kennismaken met onze organisatie zodat je je snel thuis voelt. We organiseren bij Windesheim in Almere een introductiedag. Ben je beginnend docent dan ondersteunen we je als hogeschool bij het ontwikkelen van je didactische vaardigheden.

Lees verder

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen Windesheim krijg je als medewerkers alle ruimte om jezelf te ontplooien. Ongeacht je functie, domein of dienst waar je aan de slag gaat.

Lees meer

Vacatureoverzicht

We zoeken gedreven mensen die weten wat de praktijk van studenten vraagt. Maar ook nieuwe collega’s die het onderwijsproces ondersteunen.

Bekijk de actuele vacatures

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk de testimonials van docenten en ondersteunend personeel en ontdek waarom ze graag bij ons werken. 

Lees de ervaringen