Comakership stages praktijkopdrachten

Comakerships, projecten en stages

Zoekt u talentvolle en gemotiveerde studenten die voor uw organisatie opdrachten of projecten uitvoeren? Neem dan vooral contact op met Windesheim in Almere.

Als bedrijf loopt u regelmatig tegen vraagstukken aan die u wilt oplossen of die u beter wilt onderzoeken. Misschien heeft u de juiste kennis niet in huis of hebben uw medewerkers hier geen tijd voor. Onze studenten bijten zich graag vast in uw opdracht of project. U haalt uw voordeel uit de allerlaatste theoretische kennis en inventieve ideeën van studenten en tegelijkertijd investeert u in de medewerkers van de toekomst. Dat kan in de vorm van een Comakership, een project of een stage. 

Comakerships

Comakerships zijn opdrachten en projecten op hbo-niveau voor bedrijven, scholen of zorginstellingen die studenten zelf werven en in enkele maanden tijd uitvoeren. Zij leveren uiteindelijk een product of een dienst op. Theorie en praktijk komen samen.

Meer informatie

Projecten

In het eerste jaar van de opleiding gaan onze studenten vaak aan de slag in projecten. Hierbij werken ze met de hele klas – in projectteams – aan een opdracht voor een bedrijf of instelling. Deze projecten bereiden hen voor op latere Comakerships.

Lees meer

Stages

Stages zijn soms ook onderdeel van de opleidingen. In een stage loopt een student een tijdje mee op een afdeling binnen een organisatie of met een professional uit de beroepspraktijk. Zo leren onze studenten het beroep goed kennen.

Meer over stagiair versus Comaker

Meld een Comakership aan

Heeft u een interessante opdracht voor een Comakership? Vul het formulier dan zo uitgebreid mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en zoeken een student die bij het Comakership past.

Aanmelden praktijkopdracht

Beste Comakership van het jaar

Tijdens het jaarlijkse Flevopenningengala, hét netwerkevenement van Flevoland, wordt de Windesheim Flevopenning voor beste Comakership uitgereikt. De beste Comaker wint een geldbedrag van 1000,- euro

Meer over het Flevopenningengala

Comakership Meetingpoint

Op het Comakership Meetingpoint, dat twee keer per jaar plaatsvindt, brengen we studenten en organisaties met elkaar in contact. Op zoek naar een frisse blik op een vraagstuk? Meld u vooral aan.

Meer informatie