Comakership stages praktijkopdrachten

Comakerships, projecten en stages

Zoekt u talentvolle en gemotiveerde studenten die voor uw organisatie opdrachten of projecten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Als bedrijf loopt u regelmatig tegen vraagstukken aan die u wilt oplossen of die u beter wilt onderzoeken. Misschien is de juiste kennis niet in huis of hebben uw medewerkers geen tijd. Onze studenten bijten zich graag vast in uw opdracht of project. U krijgt de allerlaatste theoretische kennis en inventieve ideeën van studenten en tegelijkertijd investeert u in de medewerkers van de toekomst. Dat kan in de vorm van een Comakership, een project of een stage. 

Comakerships

Comakerships zijn opdrachten en projecten op hbo-niveau voor bedrijven, scholen of zorginstellingen die studenten zelf werven en in enkele maanden tijd uitvoeren. Zij leveren uiteindelijk een product of een dienst op. Theorie en praktijk komen samen.

Meer informatie

Projecten

In het eerste jaar van de opleiding gaan onze studenten vaak aan de slag in projecten. Hierbij werken ze met de hele klas - in projectteams - aan een opdracht voor een bedrijf of instelling. Deze projecten bereiden hen voor op latere Comakerships.


Stages

Stages zijn soms ook onderdeel van de opleidingen. In een stage loopt een student een tijdje mee op een afdeling binnen een organisatie of met een professional uit de beroepspraktijk. Zo leren onze studenten het beroep goed kennen.


Meld een Comakership aan

Heb je een interessante opdracht voor een Comakership? Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zoeken een student die bij het Comakership past.

Aanmelden praktijkopdracht

Beste Comakership van het jaar

Tijdens het jaarlijkse Flevopenningengala, hét netwerkevenement van Flevoland, wordt de Windesheim Flevopenning voor beste Comakership uitgereikt.

Meer over het Flevopenningengala

Comakership Meetingpoint

Op het tweejaarlijkse Comakership Meetingpoint brengen we studenten en organisaties met elkaar in contact.

Meer informatie