Studenten voor X
14 jun

Bachelorsymposium Logopedie

De bacheloropleiding Logopedie van hogeschool Windesheim Flevoland nodigt u van harte uit voor het bachelorsymposium op donderdagavond 14 juni.

Studenten van de hbo-bacheloropleiding Logopedie presenteren op deze dag inzichten uit nieuw onderzoek dat zij in het kader van hun Comakership hebben ontwikkeld of een complexe casus vanuit hun afstudeerstage.

Programma

Vanaf 17.30 kunt u binnenlopen. Om 18.00 uur openen we het programma. Na een welkomstwoord geven we het woord aan onze keynote speaker dr. Karin Neijenhuis, lector Zorg voor Communicatie van de Hogeschool Rotterdam. Aansluitend vindt de eerste presentatieronde plaats waarin u de keuze heeft uit vier sessies waarin studenten hun Comakership of een complexe casus aan u presenteren. In de pauze bediscussiëren onze tweedejaarsstudenten, in het kader van onderzoeksvaardigheden, samen met u enkele uitgevoerde casestudies aan de hand van een posterpresentatie.

Na de pauze start de tweede presentatieronde waarin u opnieuw de keuze heeft uit vier sessies waarin studenten hun Comakership of casus aan u zullen presenteren. Het programma vindt u in deze bijlage. Meld u aan via de link onderaan deze mail met opgave van uw voorkeursessie per presentatieronde. De uiterste aanmelddatum is 7 juni.

Wat zijn Comakerships?

Comakerships zijn opdrachten en projecten op hbo-niveau voor bedrijven, scholen of zorginstellingen die studenten zelf werven en uitvoeren. In tegenstelling tot een stage richten studenten zich uitsluitend op de overeengekomen opdracht die ze binnen een instelling, thuis of op locatie uitvoeren. Zij leveren uiteindelijk een product of dienst op. In een Comakership komen theorie en praktijk samen en wellicht komt u op 14 juni een student tegen die straks binnen uw instelling een Comakership kan oppakken!

kosten

Het bachelorsymposium kunt u gratis bijwonen

Locatie

Het bachelorsymposium vindt plaats op hogeschool Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5 in Almere.

Ga naar routebeschrijving

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Astrid van Leerdam via: as.van.leerdam@windesheimflevoland.nl