Studenten voor X
24 mei

Aftrapbijeenkomst nieuwe AD Finance

In september 2018 start Windesheim Flevoland met de Associate degree Finance. Op 24 mei organiseren wij een aftrapbijeenkomst voor decanen, roc's, (bedrijfs)economiestudenten en werkveld.

In deze nieuwe Associate degree-opleiding (AD) leiden we in 2 jaar zelfstandige finance professionals op, die straks op operationeel-tactisch niveau op hbo-niveau op de arbeidsmarkt kunnen functioneren.

Het is de bedoeling dat over 2 jaar de eerste lichting studenten afstudeert, die als ‘denkende doener’ de arbeidsmarkt kunnen betreden. Welke meerwaarde hebben de AD’ers voor het werkveld en de diverse organisaties waarin ze terechtkomen? En hoe verhoudt deze opleiding zich tot financiële opleidingen op mbo-niveau? Deze en andere vragen beantwoorden we graag met het werkveld en collega-roc’s op:

donderdag 24 mei 2018

Programma

11.30 uur ontvangst en inloop
11.45 uur lunch
12.20 uur welkom Rien Komen, directeur Windesheim Flevoland
12.30 uur lezing Jarno Duursma (blokchain)
13.30 uur napraten met koffie/thee
14.00 uur afsluiting

Jarno DuursmaSpreker: trendwatcher Jarno Duursma

Op 24 mei geeft Jarno Duursma een lezing over blockchain. Jarno is trendwatcher en helpt bedrijven toekomstbestendig te worden in een veranderende digitale wereld. Blockchain is een globaal, decentraal gedistribueerd grootboek, waarbij duizenden computers wereldwijd werken aan de verwerking van transacties. Dankzij deze techniek kunnen wij onderling (decentraal) alles wat digitaal is snel, veilig, waterdicht en ondubbelzinnig van eigendom laten wisselen.

Waar?

Op hogeschool Windesheim Flevoland in Almere, Hospitaaldreef 5 in Almere

Voor wie?

Ben je decaan of (bedrijfs)economiedocent of werk je in de financiële sector, dan ben je van harte welkom om op 24 mei te ontdekken wat de AD Finance (mbo-)studenten en werkveld te bieden heeft.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Ancella Evers-de Boer, opleidingscoördinator AD Finance via e-mailadres: a.evers-deboer@windesheimflevoland.nl  

Aanmelden voor de aftrapbijeenkomst op 24 mei