Studenten voor X
3 okt

Minisymposium Integraal werken kent vele gezichten

Integraal werken kent vele gezichten. Bent u benieuwd naar verschillende ideeën over integrale dienstverlening? Kom dan naar ons minisymposium.

Onderzoekers van het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg van Windesheim Flevoland delen op woensdag 3 oktober hun bevindingen over het onderzoeksproject: Integraal aan het werk vanuit het perspectief van klanten en professionals.

Lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg

Het lectoraat stelt het perspectief van de cliënt centraal in het handelen van professionals en in de organisatie van de zorg en maatschappelijke ondersteuning. Klantenperspectief is de ‘verwoording’ van de eigen visie op het al dan niet tijdelijk leven met een aandoening of met beperkingen. Het lectoraat richt zich op klanten die te maken hebben met de Jeugdwet, de Participatiewet, Wmo, de Zorg- verzekeringswet en de Wet langdurige zorg.

Onderzoeksproject: Integraal aan het werk?

Er wordt in het sociaal domein veel gesproken over integraal werken. Een eenduidige omschrijving ontbreekt echter. Met subsidie uit het Zon/MW-programma Vakkundig aan het werk is onderzocht wat klanten en professionals verstaan onder integraal werken. Het onderzoeksproject wordt uitgevoerd door 4 lectoraten die verbonden zijn aan Werkplaatsen Sociaal domein: Flevoland, Noord, Kennisplatform Utrecht Sociaal en Zwolle.

Voor wie?

Interessant voor professionals uit het sociaal domein en de zorg.

Datum en locatie

Het symposium vindt plaats op woensdag 3 oktober, 14.30 - 17.30 uur op hogeschool Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5 in Almere.

Ga naar de routebeschrijving

Kosten

Het minisympsoium is gratis toegankelijk.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden voor het minisymposium bij Brigitte Toes via e-mailadres: b.toes@windesheimflevoland.nl