Studeren bij Windesheim in Almere

Handige tips bij twijfel over jouw studiekeuze

Ben jij nog niet helemaal uit je studiekeuze of moet je er nog aan beginnen? No worries. Wij hebben een aantal handige tips voor je!

Samantha Bakker studiekeuzecoach

6 tips voor het maken van de juiste studiekeuze

Advies en praktische tips over het kiezen van een studie? Onze studiekeuzecoach Samantha Bakker heeft 6 tips voor de juiste studiekeuze.
Bekijk hier het filmpje

 

Ik twijfel nog

tekst

1. Stel al je vragen

Twijfel je omdat je nog onbeantwoorde vragen hebt over een opleiding? Dan kun je terecht bij het Windesheim Informatie Centrum. Medewerkers helpen je met al je vragen. Ze weten zelf heel veel en hebben alle lijntjes met opleidingen om ook jouw specifieke vragen te beantwoorden.
Neem contact op met het Windesheim Informatie Centrum

2.Volg onze studenten op Instagram

Hoe ziet studeren er bij ons uit? Wat doe je als student op een dag? Via Instagram geeft een aantal studenten van verschillende opleidingen een kijkje in hun dagelijks studentenleven. Volg onze studenten daarom op Instagram!
Voeg ons toe op Instagram

 

leren in de praktijk op onze hogeschool in almere

3. Leren in de praktijk

Bij Windesheim in Almere staat de beroepspraktijk centraal. Tijdens je studie werk je al volop samen met ondernemers, bedrijven en instellingen in de regio voor Comakerships.
Lees hier praktijkervaringen van verschillende studenten

 

Ik weet het nog helemaal niet

StudieSuccesCentrum

1. Start met opdrachten en een gesprek

Twijfel je heel erg of weet je niet waar je moet beginnen met kiezen? Wij hebben een aantal stappen voor je op een rij gezet. Ook kun je terecht bij ons studiesuccescentrum. Medewerkers helpen je een studie te kiezen die echt bij je past. En het mooie is: het is een onafhankelijke studiekeuze, dus niet alleen gericht op studies van Windesheim in Almere.
Doorloop het stappenplan of vraag een gratis oriënterend gesprek aan

studiekeuzetest

2. Doe de studiekeuzetest

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd wat ze willen worden en zoeken daar een passende opleiding bij. Voor anderen is een studiekeuze niet zo vanzelfsprekend. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je soms meer verwarring dan duidelijkheid zult ervaren. Wat extra hulp is dan welkom. Een studiekeuzetest biedt je die extra hulp.
Ga naar de test