Studeren bij Windesheim Flevoland

Ontwikkelen van je talenten, kwalitatief hoogwaardig onderwijs, persoonlijke aandacht, je ambities waarmaken. Oftewel Windesheim Flevoland.

​Voltijdopleidingen

Wil je een opleiding volgen in voltijd? Windesheim Flevoland biedt meer dan twintig hbo-opleidingen voltijds aan. Van Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit tot Verpleegkunde, van Bedrijfseconomie tot Engineering.

Bekijk het overzicht van voltijdopleidingen

Deeltijd & duaal

Windesheim Flevoland biedt twee opleidingen aan in duale vorm: Bouwkunde duaal en een Associate degree Bouwkunde.

Ga naar de duale opleidingen

Associate degrees

Wil je niet vier jaar, maar twee jaar studeren op hbo-niveau, omdat je bijvoorbeeld al een mbo-opleiding hebt afgerond? Kies dan een Associate degree. Wij bieden Officemanagement, Ondernemen en Commerciële Economie (alle in voltijd) en Bouwkunde (in duale vorm) aan als Associate degree.

Bekijk het overzicht van Associate degrees

Faciliteiten bij onze hogeschool

De faciliteiten van Windesheim Flevoland: van Wi-Fi en een gratis abonnement bij de nieuwe bibliotheek, tot begeleiding bij struikelvakken in je hbo-opleiding via ons studiesuccescentrum.

Lees meer over onze faciliteiten

​Blended learning

Wil je een opleiding deels online en deels in de collegebanken volgen? Volg dan één van onze opleidingen via Blended learning. Windesheim Flevoland biedt één hbo-studie in de sector zorg en welzijn aan in deze vorm: Logopedie.

Bekijk het overzicht van opleidingen via Blended learning

Post-hbo en cursussen

Voor professionals biedt Windesheim Flevoland ook cursussen en post-hbo opleidingen aan.

Bekijk het overzicht van post-hbo en cursussen