studeren bij windesheim in almere

Studiekeuzecheck

Wil je weten of je voorkeursopleiding bij je past, dan kun je een Studiekeuzecheck aanvragen. Deze is niet verplicht en door een matchingsdag te bezoeken ervaar je pas echt of je een klik hebt met die opleiding.

Start zonder twijfel aan je studie: kom naar de matchingsdag! 

We vinden het belangrijk dat de studie van jouw keuze ook echt goed bij je past. Daarom nodigen we je uit voor een matchingsdag. Je maakt op deze dag kennis met de opleiding, andere aanmelders en huidige studenten van de opleiding. Zo krijg je echt een goed beeld van de studie en je voelt of je een klik hebt met de opleiding. 

Heb je na de matchingsdag zin om te beginnen en zie je jezelf hier al tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons studiesuccescentrum. Na je aanmelding voor een opleiding kun je ook nog een Studiekeuzecheck aanvragen via skc@windesheim.nl, een kort gesprek met iemand van de opleiding, maar de matchingsdag zal je een veel beter beeld geven van je match met de opleiding.
Lees hier meer over de matchingsdag