studeren bij windesheim in almere

Minors

​Als hbo-student volg je in het derde of vierde jaar van je opleiding een minor, een specialisatie van een halfjaar. Hiermee geef je verdieping aan je opleiding en kleur aan je diploma!

De minors die Windesheim in Almere en Zwolle aanbiedt duren een halfjaar en starten in semester 1 (september t/m januari) of in semester 2 (februari t/m juni) en leveren 30 EC (studiepunten) op. Voor de meeste minors verloopt de inschrijving via de website Kies op Maat

Ben je al student van Windesheim in Almere? Meld je dan aan via SharePoint.

Minors bij Windesheim in Almere

Hieronder zie je alle minors die je bij Windesheim in Almere kunt volgen in semester 2 (februari t/m juni) van studiejaar 2019-2020:

Bo

Crossmediale Marketingcommunicatie

Een minor waarin online, creatie, communicatie, media en marketing allemaal samenkomen en je meer leert over crossmediaal denken!
Bekijk de minor Crossmediale Marketingcommunicatie

 

Bo

Cyber Law & Security

Online criminaliteit is dagelijks in het nieuws. In deze minor doe je vanuit juridische invalshoeken, multidisciplinaire kennis op in het recht en beheer van cyberspace.
Bekijk de minor Cyber Law & Security

 

Bo

Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen

Welke hulp kun je bieden aan kinderen met een specifieke taalontwikkelingsstoornis en wie betrek je daarbij? Dat leer je in de minor Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen. 
Bekijk de minor Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen


Bo

Smart World

Internet of things, big data, robots en intelligent devices: het komt allemaal voorbij in deze minor. In een interdisciplinair team werk je samen aan een smart oplossing voor een echte opdrachtgever. 
Bekijk de minor Smart World

 

Bo

Storytelling & Free Publicity

Wil jij leren hoe je online de aandacht vasthoudt met een goed verhaal? In de minor Storytelling & Free Publicity leer je hoe je via (online) media een verhaal vertelt. 
Bekijk de minor Storytelling & Free Publicity

 

Bo

Strategisch Management

Deze minor is voor ambitieuze studenten die de richting willen gaan bepalen van bedrijven en organisaties en daarmee zeer bepalend willen zijn voor succes of falen van deze organisaties. 
Bekijk de minor Strategisch Management

 

Is een minor al vol? Je kunt je op een reservelijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar: minor@windesheim.nl

Kijk voor het overzicht van alle minors in Nederland op www.kiesopmaat.nl