studeren bij windesheim in almere

Bedrijfskunde Open dag en proefstuderen

Leer Windesheim in Almere én de opleiding Bedrijfskunde kennen tijdens de open dag en/of kom proefstuderen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken of de opleiding Bedrijfskunde bij Windesheim in Almere bij je past. Bezoek tijdens de open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding, neem een kijkje in en rondom de hogeschool en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende open dag

Proefstuderen

Wil jij ervaren hoe het is om aan de opleiding Bedrijfskunde te studeren? Kom dan een dagje proefstuderen! Zo krijg je een indruk van het onderwijs en de sfeer van de opleiding. Uiteraard kun je tijdens deze dag al jouw vragen stellen.

Aanmelden voor proefstuderen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je hierna zin om te beginnen en zie je jezelf vanaf september tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.