Hbo-opleiding Commerciële Economie Windesheim in Almere

Commerciële Economie

Kies voor de 4-jarige hbo-opleiding Commerciële Economie bij hogeschool Windesheim in Almere als je wilt leren hoe je met marketing een sterk merk bouwt.

De studie Commerciële Economie

Waarom zijn Apple, Coca-Cola en Coolblue succesvol? Ze weten wat hun klanten willen. In de bachelor Commerciële Economie leer je hoe je een nieuw product in de markt zet, trends signaleert, marktonderzoek doet en hoe je (online) marketingplannen schrijft.

Alles over Commerciële Economie

Commerciële Economie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Van certificaten tot Comakerships: in de opleiding Commerciële Economie werk je aan projecten en opdrachten voor echte opdrachtgevers (Comakerships) en haal je ook al certificaten voor Google Analytics en AdWords, een must in het bedrijfsleven!

Commerciële Economie in de praktijk

Dit is een Topleiding

Keuzegids Hbo 2019'Windesheim Almere mag zich net als vorig jaar een topopleiding noemen. De kleinschalige opleiding in Almere is een echte aanrader.'

Open dag Commerciële Economie

Maak kennis met Commerciële Economie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen bij deze opleiding

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Commerciële Economie in Almere biedt wat je ervan verwacht.

Kom proefstuderen bij deze studie