Hbo-opleiding Engineering Windesheim Flevoland

Engineering

Kies voor Engineering als je wilt maken, bouwen, creëren, ontwerpen én realiseren. Los jij straks een productieprobleem op waardoor je een product sneller, slimmer, beter en goedkoper maakt?

Studieprogramma Engineering

In het eerste jaar van de hbo-opleiding Engineering krijg je een brede technische basis en maak je kennis met de drie leerroutes: Techniek, Creativiteit of Ondernemen. Je doorloopt het gehele technische proces. 

Alles over de opleiding Engineering

Opleiding Engineering in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Vanaf het eerste jaar van Engineering ga je aan de slag met projecten en opdrachten uit de praktijk. In het derde jaar van de opleiding voer je een Comakership uit: een echte opdracht bij een bedrijf die je zelf werft en uitvoert. Zo werk je gelijk aan je cv!

Lees meer over Comakerships

Student Jim aan het woord

Contactloos betalen is enorm handig, maar brengt ook het gevaar van skimmen met zich mee. Jim ontwikkelde een telefoonhoes en portemonnee in één, die skimmen tegengaat.

Lees het interview met Jim

Open dag Engineering

Maak kennis met Engineering, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen 

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Engineering biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Engineering