Hbo-opleiding Engineering Windesheim in Almere

Engineering

Kies voor de hbo-opleiding Engineering in Almere als je wilt maken, bouwen, creëren, ontwerpen én realiseren. Los jij productieproblemen op waardoor je producten sneller, slimmer en goedkoper maakt?

Studieprogramma Engineering

In het eerste jaar van de hbo-opleiding Engineering krijg je een brede technische basis en maak je kennis met de leerroutes: Design, Strategic en Technical Engineering. Van materiaalkunde tot en met marketing: je doorloopt het gehele productieproces. 

Alles over de opleiding Engineering

Opleiding Engineering in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Vanaf het eerste jaar van Engineering ga je aan de slag met projecten en opdrachten uit de praktijk. In het derde jaar van de opleiding voer je een Comakership uit: een echte opdracht bij een bedrijf die je zelf werft en uitvoert. Zo werk je gelijk aan je cv!

Engineering in de praktijk

Het Comakership van Jim

Contactloos betalen is handig, maar brengt gevaar van skimmen met zich mee. Jim komt met een telefoonhoes en portemonnee in één, die skimmen tegengaat: 'Hoogtepunt was het winnen van Almere Pitcht.'

Wat vindt Jim van Engineering?

Open dag bij Engineering

Maak kennis met de opleiding Engineering, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen bij Engineering

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Engineering in Almere biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen bij Engineering