Hbo-opleiding Engineering Windesheim Flevoland

Engineering

Kies voor de hbo-opleiding Engineering als je wilt maken, bouwen, creëren, ontwerpen én realiseren. Los jij straks een productieprobleem op waardoor je een product sneller, slimmer, beter en goedkoper maakt?

Studieprogramma Engineering

In het eerste jaar van de hbo-opleiding Engineering krijg je een brede technische basis en maak je kennis met de leerroutes: Techniek, Creativiteit of Ondernemen. Van materiaalkunde, sterkteleer tot marketing: je doorloopt het gehele productieproces. 

Alles over de opleiding Engineering

Opleiding Engineering in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Vanaf het eerste jaar van Engineering ga je aan de slag met projecten en opdrachten uit de praktijk. In het derde jaar van de opleiding voer je een Comakership uit: een echte opdracht bij een bedrijf die je zelf werft en uitvoert. Zo werk je gelijk aan je cv!

Engineering in de praktijk

Het Comakership van Jim

Contactloos betalen is handig, maar brengt gevaar van skimmen met zich mee. Jim komt met een telefoonhoes en portemonnee in één, die skimmen tegengaat: 'Hoogtepunt was het winnen van Almere Pitcht.'

Wat vindt Jim van Engineering?

Extra voorlichting Engineering

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de hbo-opleiding Engineering, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij Engineering

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Engineering biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Engineering