Hbo-opleiding Commerciële Economie Windesheim in Almere

Finance & Control (Bedrijfseconomie)

Je leert bij de hbo-opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) in Almere hoe je kosten- en bedrijfsanalyses maakt en advies geeft om financiële bedrijfsresultaten te verbeteren.

De studie Finance & Control

Je start de hbo-opleiding Finance & Control met basisvakken als bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Je leert onder andere hoe je financiële plannen doorrekent, hoe een financiële administratie werkt en je krijgt inzicht in alle financiële risico's.

Alles over Finance & Control

Studie Finance & Control in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Al vanaf het eerste jaar van de opleiding Finance & Control duik je de praktijk in door te werken aan projecten en Comakerships: echte opdrachten voor bedrijven en organisaties die je zelf werft, uitvoert en oplevert. Zo leer je het bedrijfsleven kennen.

Finance & Control in de praktijk

Comakership Matthijs, Barry, Justin

‘Een vak als boekhouding gaat in de praktijk soms heel anders dan op school: de eerste ondernemer kwam met een doos vol met bonnetjes', vertellen Matthijs, Barry en Justin over hun project De Flevolandse Zaak.

Hoe bevalt Finance & Control hen?

Open dag bij Finance & Control

Maak kennis met de opleiding Finance & Control, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichting bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Kom een keer proefstuderen of meelopen en ontdek of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer bij ons proeven én uitzoeken of de hbo-opleiding Finance & Control in Almere biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen