Hbo-opleiding Commerciële Economie Windesheim in Almere

Finance & Control (Bedrijfseconomie)

Je leert bij de hbo-opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) in Almere hoe je kosten- en bedrijfsanalyses maakt en advies geeft om financiële bedrijfsresultaten te verbeteren.

De studie Finance & Control

Je start de hbo-opleiding Finance & Control met basisvakken als bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Je leert onder andere hoe je financiële plannen doorrekent, hoe een financiële administratie werkt en je krijgt inzicht in alle financiële risico's.

Alles over Finance & Control

Studie Finance & Control in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Al vanaf het eerste jaar van de opleiding Finance & Control duik je de praktijk in door te werken aan projecten en Comakerships: echte opdrachten voor bedrijven en organisaties die je zelf werft, uitvoert en oplevert. Zo leer je het bedrijfsleven kennen.

Finance & Control in de praktijk

Studenten over Comakerships

‘Boekhouding gaat in de praktijk soms heel anders dan op school: de eerste ondernemer kwam met een doos vol bonnetjes', vertellen Matthijs, Barry en Justin over hun project.

Hoe bevalt Finance & Control hen?

Open dag bij Finance & Control

Bij Finance & Control is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht