Hbo-opleiding Bedrijfseconomie Windesheim Flevoland

Finance & Control (Bedrijfseconomie)

Je leert bij Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) kosten- en bedrijfsanalyses maken en advies geven om financiële bedrijfsresultaten te verbeteren.

De studie Finance & Control

Je start de hbo-opleiding Finance & Control met basisvakken als bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Je leert onder andere hoe je financiële plannen doorrekent, hoe een financiële administratie werkt en krijgt inzicht in financiële risico's.

Meer over studie Finance & Control

Studie Finance & Control in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Al vanaf het eerste jaar van de opleiding Finance & Control duik je de praktijk in door te werken aan projecten en Comakerships: echte opdrachten voor bedrijven en organisaties die je zelf werft, uitvoert en oplevert. Zo leer je het bedrijfsleven kennen.

Lees meer over Comakerships

Onze Comakers aan het woord

‘Een vak als boekhouding gaat in de praktijk soms anders dan op school: de eerste ondernemer kwam met een doos vol bonnetjes', aldus Matthijs, Barry en Justin over hun project De Flevolandse Zaak.

Lees het interview met de studenten

Open dag bij Finance & Control

Maak kennis met Finance & Control, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Finance & Control biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen