Opleiding HBO-Rechten Windesheim Flevoland

HBO-Rechten

Word hbo-jurist en vind tijdens HBO-Rechten je weg in het woud van wetten en regels. Je rugzak is straks gevuld met veel praktijk en een flinke portie theorie.

Studieprogramma HBO-Rechten

Je leert de basisbeginselen van het recht, duikt in de diverse rechtsvormen en doet kennis op over gerechtelijke procedures. Vervolgens maak je kennis met de diverse juridische beroepen. Je gaat direct in de praktijk met de theorie aan de slag. 

Alles over de studie HBO-Rechten

Opleiding HBO-Rechten in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Uniek bij HBO-Rechten van Windesheim Flevoland zijn Comakerships: opdrachten voor een bedrijf of organisatie die je zelf werft, uitvoert en oplevert. Je wordt begeleid door studie én opdrachtgever en koppelt de theorie aan de praktijk.

Lees meer over Comakerships

Student Saloua aan het woord

‘Een studie kiezen is een belangrijke keuze: het is HBO-Rechten geworden', vertelt Saloua, 'omdat ik iets wilde leren over de maatschappij. Rechtvaardigheid vind ik heel belangrijk.’

Lees het interview met Saloua

Open dag bij HBO-Rechten

Maak kennis met HBO-Rechten, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen bij HBO-Rechten

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding HBO-Rechten biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij HBO-Rechten