Opleiding HBO-Rechten Windesheim Flevoland

HBO-Rechten

Word hbo-jurist en vind tijdens de opleiding HBO-Rechten je weg in het woud van wetten en regels. Je rugzak is straks gevuld met veel praktijk en een flinke portie theorie.

Studieprogramma HBO-Rechten

Je leert de basisbeginselen van het recht, duikt in diverse rechtsvormen en doet kennis op over gerechtelijke procedures. Je volgt vakken als strafrecht en bestuursrecht, leert hoe je moet debatteren en maakt kennis met het scala aan juridische beroepen.

Alles over de studie HBO-Rechten

Opleiding HBO-Rechten in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Uniek bij HBO-Rechten van Windesheim Flevoland zijn Comakerships: opdrachten voor een bedrijf of organisatie die je zelf werft, uitvoert en oplevert. Je wordt begeleid vanuit de opleiding én opdrachtgever en koppelt de theorie aan de juridische praktijk.

HBO-Rechten in de praktijk

De ervaringen van Saloua

'De typische rechtenstudent bestaat niet', zegt Saloua, 'Diverse kleuren, leeftijden en achtergronden zitten bij elkaar in de klas. Maar er is één ding dat we gemeen hebben: iedereen kan goed zeggen wat ‘ie vindt.'

Wat vindt Saloua van HBO-Rechten?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de opleiding HBO-Rechten, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij HBO-Rechten

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de opleiding HBO-Rechten biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij HBO-Rechten