Associate degree Ondernemen Windesheim in Almere

Ondernemen Ad Praktisch

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijven en meer.

Inschrijven

Is de Ondernemen Associate degree dé studie voor jou? Schrijf je dan in voor deze Ad-opleiding op de site van Studielink. Hier regel je gelijk je studiefinanciering en ook meteen je ov-studentenkaart.

Schrijf je in voor de Ad Ondernemen

Studiekosten

Als student aan een hogeschool betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor bijvoorbeeld studiemateriaal, boeken, excursies en ook een goede laptop.

Bekijk studiekosten

Van mbo naar hbo

Heb je je mbo-diploma behaald en wil je doorstuderen aan het hbo? De 2-jarige hbo-opleiding Ondernemen Associate degree is een mooie kans om je op hbo-niveau verder te ontwikkelen op onze hogeschool.

Meer over overstap mbo naar hbo

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de Ondernemen Associate degree, over inschrijven, toelating of inhoud studie? Wij beantwoorden graag je vragen. Bel 0900 - 8899, app Logo Whatsapp 06 - 514 232 56 of stuur een mailtje met je vraag!

Neem contact met ons op

Open dag bij Ad Ondernemen

Bij Ad Ondernemen is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.


Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.


Stel je vraag

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim in Almere zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat aan? Windesheim in Almere helpt je! Er zijn minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden je ondersteuning om tegelijkertijd te studeren en te ondernemen. Lees meer over onze studentondernemers.

Studentbegeleiding

Bij Windesheim in Almere staat studentbegeleiding hoog in het vaandel. Jouw studentbegeleider begeleidt jou intensief bij je studie, zodat je succesvol studeert en je talenten kunt ontwikkelen. Heb je daarnaast behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim Flevoland je op meerdere manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim in Almere! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.