hbo opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling Mobiliteit Windesheim

Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit Toelating

Een mbo-, havo- of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit volgen. Lees alles over toelating.

Mbo

Je bent toelaatbaar tot de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit met je mbo-diploma niveau 4 (middenkader- of specialistenopleiding, afzonderlijke certificaten zijn niet voldoende). 

Lees meer over toelatingseisen vanuit het mbo

Havo

Profiel Extra eisen
Natuur en Techniek Geen extra eisen
Natuur en Gezondheid Geen extra eisen
Economie en Maatschappij Geen extra eisen
Cultuur en Maatschappij Geen extra eisen

Vwo

Profiel Extra eisen
Natuur en Techniek Geen extra eisen
Natuur en Gezondheid Geen extra eisen
Economie en Maatschappij Geen extra eisen
Cultuur en Maatschappij Geen extra eisen

Is er een match?

Wil je weten of jij en de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit goed bij elkaar passen? Kom dan naar een matchingsdag!

Matchingsdag

Heb je je aangemeld voor Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je na de matchingsdag zin om bij ons te beginnen en zie je jezelf hier vanaf september tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Nog twijfels over je studiekeuze? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of met iemand van ons studiesuccescentrum.

Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding (vanaf november 2019).

Lees meer over matching

Buitenlands diploma

Kom je uit het buitenland? Of heb je een poosje aan een universiteit gestudeerd en wil je alsnog starten met de opleiding? Neem ook dan contact met ons op, zodat we samen met jou je mogelijkheden kunnen bekijken.

Lees meer over toelating met een buitenlands diploma

Geen diploma en 21 jaar of ouder?

Ben je bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder en heb je geen mbo-, havo- of vwo-diploma? Dan kun je het 21+ toelatingsonderzoek doen. Haal je de toets, dan ben je toelaatbaar tot je uitgekozen hbo-studie.

Lees meer over het toelatingsonderzoek 21+