Header ad Software Development

Software Development Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de 2-jarige Associate degree Software Development bij hogeschool Windesheim in Almere als jij enthousiast wordt van programmeren, codes en software. Je leert websites en apps bouwen in een Agile ontwikkelproject.

Ad Software Development

In de opleiding Software Development ga je veel programmeren en duik je direct de praktijk in. We beginnen vanaf 0, maar het is handig als je de basisbeginselen al kent. We gaan namelijk snel door de stof heen en je leert o.a. nieuwe programmeertalen.

Alles over Ad Software Development

Ad Software Development in beeld


Diploma in 2 jaar

De Associate degree (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een reguliere bachelor. Wil je toch nog doorsturen? Na de Ad kun je in 2 jaar je bachelordiploma HBO-ICT halen.

Lees meer over Associate degrees

Topopleiding

Keuzegids Hbo 2019'Windesheim is met de Ad Software Development de absolute topper. Het is praktijkgericht en staat direct in contact met het werkveld.'

Open dag Software Development

Bij Software Development is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht