Associate degree Software developer  Windesheim Flevoland

Software Development Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de 2-jarige Associate degree Software Development als jij enthousiast wordt van programmeren, codes en software. Je leert websites en apps bouwen in een Agile ontwikkelproject.

De AD Software Development

In de opleiding Software Development ga je veel programmeren. We beginnen vanaf 0, maar het is wel handig als je als student de basisbeginselen al kent, want we gaan snel door de stof heen in de AD. Je leert onderen andere nieuwe programmeertalen.

Alles over Software Development

Meteen praktijkervaring opdoen

De kennis die je opdoet breng je in de praktijk tijdens diverse opdrachten. Je bouwt bijvoorbeeld een webapplicatie of database. Eerst voer je dit nog op school uit, later ga je zelfstandig bij softwarebedrijven aan de slag: je werkt dan bij echte opdrachtgevers.

Lees meer over Comakerships

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (AD) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bacheloropleiding. Ideaal als je een MBO-opleiding hebt of 4 jaar studeren te lang vindt. 

Lees meer over Associate degrees

Doorstuderen en verschil HBO-ICT

Bij de AD ligt de focus op het bouwen van softwareprogramma’s. Je vertaalt een ontwerp naar concrete programma’s. Kies je voor Software Development, dan kun je erna in 2 jaar je diploma HBO-ICT behalen.

Meer over HBO-ICT

Open dag

Maak kennis met de AD Software Development, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij en volg de workshop Studie kiezen.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de AD Software Development iets voor je is.

Kom proefstuderen