Studenten samen in beeld aan het kletsen

Studentenverenigingen

Studentenverenigingen zijn the place to be als je snel in het studentenleven wilt duiken. Een aantal stelt zichzelf hier voor.

Studentenverenigingen

['endzjin] S.V.E.I.A.

Studentenvereniging, ['endzjin] S.V.E.I.A., helpt aan het begin van het schooljaar de stichting introductieweek Almere met de algemene introductie voor alle nieuwe studenten in Almere. De Intro is geen ontgroening, ook studenten die niet lid willen worden zijn van harte welkom. Tijdens de Intro laat ['endzjin] de hele stad zien, en dan vooral de spots die voor studenten interessant zijn.
Bekijk de website van ['endzjin] S.V.E.I.A.

Bazinga!

Studentenvereniging Bazinga! organiseert veel activiteiten in Almere. Studenten kunnen zich professioneel ontwikkelen naast hun studie. Bazinga!-leden krijgen ook korting op studieboeken.
Bekijk de website van studentenvereniging Bazinga!

SRV Agon

Studentenvereniging A.S.R.V. Agon is de studentenroeivereniging van Almere. Wil jij één keer per week roeien met een leuke enthousiaste groep? Meld je dan aan.
Bekijk de website van A.S.R.V. Agon

Student Bite Almere

Student Bite Almere is de enige christelijke studentenvereniging in Almere. Bij Student Bite komen de leden een aantal keer per maand samen om gezamenlijk te eten en ervaringen te delen. Naast gezellige activiteiten zijn de leden bezig met de vorming van hun geloof. Op dit moment is er een tweewekelijkse bijeenkomst in De Lichtboog (Klokkeluiderstraat 10 in Almere), afwisselend een Bijbelstudie-avond en een vrij in te vullen avond.
Bekijk de website van Student Bite Almere

Zeilvereniging A.S.W. de Zuiderzee

Naast het zeilen maak je geweldige dingen mee met leuke enthousiaste mensen die van uitdaging houden. Barbecues, weekendjes zeilen, wedstrijdjes, zwemmen, surfen, uitjes door Nederland en natuurlijk ’s avonds gezellig borrelen met je vrienden.
Bekijk de website van Zeilvereniging A.S.W. de Zuiderzee