Header Ad Bouwkunde duaal

Bouwkunde Ad duaal Inschrijven

Heb je gekozen voor een bacheloropleiding in deeltijd, duaal of afstandsleren? Of een Associate degree? Schrijf je dan in via Studielink.

Je werkgever sluit een contract met Windesheim. Wanneer dit rond is, moet je je inschrijven via Studielink. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt voor je inschrijving bij Studielink:

  • Jouw eigen DigiD. Nog geen DigiD? Vraag dan een DigiD-code aan. Houd er rekening mee dat de aanvraag 5 dagen kan duren!
  • Diploma('s) die je hebt behaald
  • Betalingsgegevens

Inschrijven bij Studielink

Na aanmelding bij Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post een bevestigingsbrief. Deze brief vermeldt de inschrijfvoorwaarden waaraan je moet voldoen.

 

Veelgestelde vragen

 

Voor wanneer moet ik me aanmelden?

Start september 2020
Meld je vroegtijdig aan voor een studie bij Windesheim in Almere, bij voorkeur voor 1 juni 2020. Zo heb je voldoende tijd om het intaketraject te doorlopen en je te heroriënteren als je op een gegeven moment tot de conclusie komt dat je een betere ‘match’ hebt met een andere opleiding.

De uiterste aanmelddatum voor de meeste opleidingen is 31 augustus 2020. Let op: bij veel opleidingen is een intake vooraf verplicht!

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Als je een opleiding hebt gekozen, dan meld je je via Studielink aan voor die opleiding. Dit heet formeel ‘aanmelden voor inschrijving’. Je hebt hiermee aangegeven dat je de opleiding graag wilt gaan volgen. Je zult aan alle toelatingseisen moeten voldoen, jouw inschrijving definitief maken en jouw collegegeld moeten betalen voordat je wordt ingeschreven en met de opleiding kunt starten.