Hedaer Logopedie Blended learning

Logopedie Blended learning Toelating

Voordat je start moet je een havo-, vwo- of een volledig mbo-diploma niveau 4 hebben (middenkader- of specialistenopleiding). Wat nog meer?

Mbo-niveau 4

Je bent toelaatbaar tot de bacheloropleiding Logopedie Blended learning met je mbo-diploma niveau 4 (middenkader- of specialistenopleiding, afzonderlijke certificaten zijn niet voldoende).

Havo

Profiel Extra eisen
Natuur en Techniek Geen extra eisen
Natuur en Gezondheid Geen extra eisen
Economie en Maatschappij Geen extra eisen
Cultuur en Maatschappij Geen extra eisen

Vwo

Profiel Extra eisen
Natuur en Techniek Geen extra eisen
Natuur en Gezondheid Geen extra eisen
Economie en Maatschappij Geen extra eisen
Cultuur en Maatschappij Geen extra eisen

Intake

Meld je je aan voor een bacheloropleiding of een Associate degree in deeltijd? Dan nodigen we je uit voor een intaketraject.

We vinden het van belang dat de studie die je kiest bij jou en je persoonlijke situatie past. Starten met een opleiding betekent bijvoorbeeld vaak dat je werk, privéleven en een studie intensief gaat combineren. Het is goed vooraf stil te staan bij de impact. Ook moet er een match zijn tussen je opleidingsbehoefte en ons programma en is het van belang dat we wederzijdse verwachtingen met elkaar delen. Het gesprek steunt je bij het nemen van een bewust besluit over je start met de opleiding.

Hoe de intake werkt?

Wanneer je je via Studielink aanmeldt, ontvang je van ons een uitnodiging voor een motivatiegesprek om te kijken of Logopedie in de Blended learning-variant bij je past. Onder meer je motivatie, studievaardigheden en werkervaring komen in dit gesprek ter sprake. Ook de mogelijkheid voor (aan te vragen) vrijstellingen komt aan bod en eventuele leemtes in je vakkennis. De intake geeft je een indicatie van je mogelijkheden en eventuele knel- of aandachtspunten om de opleiding succesvol te doorlopen. Het gesprek vormt de basis voor de overeenkomst die je samen aangaat over de invulling van de Blended learning-opleiding Logopedie.

Kom je uit Bonaire, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao of Sint Maarten, dan vindt dit telefonisch plaats en/of via een digitaal medium.

Lees meer over de intake bij Blended learning-opleidingen

Geen diploma en 21 jaar of ouder?

Ben je bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder en heb je geen mbo-, havo- of vwo-diploma? Dan kun je het 21+ toelatingsonderzoek doen. Haal je de toets, dan ben je toelaatbaar tot je uitgekozen hbo-studie.

Lees meer over het toelatingsonderzoek 21+

Buitenlands diploma

Heb je een buitenlands diploma dat gelijkwaardig is aan een havo-, vwo- of mbo-diploma? Kun je daarnaast aantonen dat je de Nederlandse taal goed beheerst met een diploma Nt2. Ook dan ben je van harte welkom op de opleiding.

Lees meer over toelating met buitenlands diploma