Comakership stages praktijkopdrachten

Opleiding tot Werkgelukdeskundige bij Windesheim in Almere

Wil jij de betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers binnen jouw organisatie vergroten? De post-hbo opleiding Werkgelukdeskundige biedt je veel praktijkgericht inzicht en een theoretische basis over werkgeluk. 

In het kort

In deze opleiding staat het vergroten van werkgeluk binnen organisaties centraal. Je leert alles over gelukkig werken en krijgt de tools waarmee je de geluksbeleving van medewerkers kunt verbeteren en meten.

Inhoud opleiding

Praktische informatie

De post-hbo start op 32 september 2020 in Almere. De kosten bedragen €3.495,- (vrijgesteld van btw). Na succesvolle deelname aan de opleiding ontvang je een certificaat. 

Alle informatie op een rij

Lestijden en studielast

De opleiding duurt in totaal vier maanden en bestaat uit zes studiedagen. Deze vinden plaats op dinsdag van 13.30 tot 20.30 uur. Houd daarnaast rekening met ongeveer vier uur thuisstudie per studiedag.

Bekijk de planning

Voor wie

Heb je al enkele jaren werkervaring als HR-professional, manager of ondernemer? Dan is de opleiding tot Werkgelukdeskundige dé plek om je verder te ontwikkelen.

Bekijk of deze opleiding bij je past

Partners

Om deze opleiding aan te bieden, werkt hogeschool Windesheim in Almere samen met EHERO (Erasmus Happiness Economics Research) en het Happiness Bureau. 

Lees meer

Contact

Heb je een vraag over deze opleiding, de toelating of het aanmeldproces? Stuur ons dan een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Stuur een mail