Man die je aankijkt

Loopbaanadvies

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière, maar welke cursus of opleiding past daarbij? Wij helpen je.

Loopbaancoaching

Je wilt jezelf ontwikkelen en op de hoogte blijven van alle veranderingen en trends binnen jouw branche. Je bent op zoek naar kennis die up-to-date is, die je direct kunt toepassen in de praktijk en die je kunt delen met anderen. Maar er zijn veel studies en studievormen waaruit je kunt kiezen. Welke past nu het best bij jou? Een loopbaancoachingstraject kan je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen als: 

  • Wat wil ik met mijn loopbaan?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en capaciteiten?
  • Welke studie of cursus past daarbij?
  • Voor welke studievorm kies ik: een volledige hbo-bachelor, AD of een kortere cursus?

De loopbaancoaches van Windesheim in Almere staan voor je klaar. Ze zijn onafhankelijk en NOLOC-geregistreerd. Dit betekent dat de begeleiding neutraal is en dat ze jou voorthelpen een juiste studie te vinden, ongeacht of deze door Windesheim aangeboden wordt.  

Gesprekken

We beginnen in het eerste gesprek je vragen en wensen in kaart te brengen en kijken welke aanpak daar het best bij past. Dit gesprek duurt maximaal een uur en is gratis en vrijblijvend. Na het gesprek geven we je een advies voor het volgen van een individueel coachingstraject van kortere of langere duur (1-5 vervolggesprekken). 

Werkwijze

Na het oriënterende gesprek maken we een analyse op basis van je talenten, interesses of mogelijkheden. We maken daarbij gebruik van middelen als waardeninventarisatie, verschillende testen of andere loopbaantools. Om een persoonlijke koers voor je uit te stippelen, maken we bij de beroepen- en opleidingsoriëntatie gebruik van een online tool. Hiermee krijg je toegang tot beroepen, studies, opleidingen en vacatures. 

Kosten

Het eerste oriënterende gesprek is gratis. Voor vervolggesprekken brengen we € 75,- per gesprek in rekening. Wil je gebruikmaken van een beroepskeuzetest voor een online tool? Dan betaal je € 25,-. Een capaciteitentest bedraagt een investering van € 100,-. De betalingen vinden plaats na afloop van het gesprek. Hierbij kun je alleen met pin betalen.

Heb je eerder gestudeerd bij Windesheim? Dan kun je tot zes maanden na voortijdige beëindiging van je studie gratis gebruikmaken van de dienstverlening van het studiesuccescentrum en daarmee van de loopbaancoaches.

Waar vinden de gesprekken plaats?

De gesprekken vinden plaats op de Campus van Windesheim te Zwolle.

Meer weten en aanmelden?

Meer informatie over het loopbaancoachingstrejct vind je in de flyer Studiekeuze- en loopbaancoaching. Een afspraak maak je door een e-mail te sturen of door te bellen met het studiesuccescentrum van Windesheim:

E-mail: studiesuccescentrum@windesheim.nl of tel: 088 - 469 91 00

Openingstijden:
Maaandag van 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 9.00 - 15.00 uur